Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан изрази недоволството си

...
Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан изрази недоволството си
Коментари Харесай

И Рафа Варан възропта срещу тежкия календар и дългите продължения във Висшата лига

Централният бранител на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан изрази недоволството си от въведените нови правила във Висшата лига, съгласно които съдиите ще дават по-дълги продължения, с цел да компенсират за изгубеното време.Нововъведението даде резултат още през вчерашния ден в мача за Къмюнити шийлд сред Манчестър Сити и Арсенал, когато реферът даде 8 минути добавено време на втората част, само че го удължи в допълнение и в последна сметка " артилеристите " вкараха изравнителен гол в 102-та минута, след което завоюваха на дузпи.
 Гуардиола се оплака от натоварения календар на Ман Сити: Става все по-зле и по-зле, това е прекомерно
Гуардиола се оплака от натоварения календар на Ман Сити: Става все по-зле и по-зле, това е прекомерно

Ето какво сподели експертът

" Миналата седмица имахме среща с ФА. Новите правила са предложени от съдиите, само че играчите и треньорите изразихме терзанията си, както вършим от години, че има прекалено много мачове, програмата е претрупана и това е рисково за физическото и психическото положение на футболистите. Въпреки това, в този момент те предлагат мачовете да са по-дълги, с по-голям интензитет и играчите да демонстрират по-малко страсти ", разяснява Варан в Туитър, визирайки друго ново предписание, което ще санкционира прекомерно дългото празнуване на голове и ще глоби диалозите с реферите, в случай че не са в подобаващ звук.

" Ние просто желаеме да сме в положително положение, с цел да даваме 100 % от себе си на терена за нашия клуб и нашите почитатели. Защо нашето мнение не се взима поради? ", пита Варан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР