Централният защитник на Манчестър Юнайтед - Рафаел Варан, би искал

...
Централният защитник на Манчестър Юнайтед - Рафаел Варан, би искал
Коментари Харесай

Рафаел Варан пожела да напусне Манчестър Юнайтед

Централният бранител на Манчестър Юнайтед - Рафаел Варан, би желал да напусне клуба през януарския трансферен прозорец. Бившият френски национал се надява, че „ алените дяволи “ ще му дадат зелена светлина и ще му разрешат да си тръгне през зимата.

Твърди се, че 30-годишният защитник не е удовлетворен от актуалната си обстановка на „ Олд Трафорд “. След травмата, която го извади от игра за един месец при започване на сезона, някогашният бранител на Реал Мадрид получава най-малък късмет за изява в Юнайтед. Варан е играл единствено 116 минути под управлението на Ерик загар Хаг, откогато се завърна след контузията си в края на месец септември.

Журналистът на немската версия на Sky Sports - Флориан Плетенберг, заяви, че Байерн Мюнхен обмисля да вземе международния първенец през януари. Въпреки това, както стоят нещата, баварците към момента не са постигнали някакъв сериозен прогрес в договарянията с обкръжението на французина.

Смята се, че Манчестър Юнайтед е определил цена сред 20 и 30 милиона евро за централния бранител и не желае да го дава чартърен през януарския трансферен прозорец, като ще се надява само на директна продажба.

ManUtd is aware of the fact that Raphaël Varane is unhappy with his situation.

➡️ Understand that he would receive the
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР