Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре спечели титлата с Лудогорец,

...
Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре спечели титлата с Лудогорец,
Коментари Харесай

Григоре готов да завърши кариерата си в Динамо, дори и като масажист

Централният бранител на Лудогорец Драгош Григоре завоюва купата с Лудогорец, само че не скрива разочарованието си от положението на обичания му Динамо Букурещ. Румънският национал показа, че желае да извърши контракта си с разградчани, след което да приключи кариерата си при „ кучетата “, даже и в ролята на...масажист.

„ Ще бъде доста мъчно за Динамо да се избави. Не можех да виждам мача им със Сепси, тъй като по същото време играх с Лудогорец. Тогава даже не желаех да виждам репортаж след дуела, тъй като разбрах, че Динамо е изгубил. Бях доста смутен! Играчите би трябвало да не помнят за всички проблеми, да бъдат съсредоточени на 100% и да задържат Динамо в Лига 1 “, съобщи Григоре пред ProSport.

“Имам още две години от контракта си с Лудогорец и желая да остана до края на договора си в клуба. Но доста ми липсва Динамо и желая да завърша кариерата си в тима. Ако това не е допустимо като футболист, тогава като теляк или каквото е належащо. Готов съм да оказа помощ на Динамо от всяка позиция “, сподели бранителят на разградчани.

„ Нямам самообладание да виждам дербито със Стяуа, макар че Динамо се бори за своето оцеляване в шампионата. Шансовете в този мач са равни, уверен съм в това. Освен това се надявам и имам вяра, че Динамо може да завоюва Купата на Румъния и по този метод да избави сезона “, добави Григоре. efbet Лига 27 кръг, неделя 21 юни  Лудогорец 2:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР