Централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон направи блестящо впечатление за

...
Централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон направи блестящо впечатление за
Коментари Харесай

Холмар блести за Исландия с гол малко преди Световното

Централният бранител на Левски Холмар Ейолфсон направи ослепително усещане за националния тим на родината си Исландия в първия лагер на отбора преди началото на Световното състезание в Русия, за което той завоюва квота.

Коравите северняци са на лагер в Югоизточна Азия, като там изиграха контрола с Индонезия. В нея исландците унищожиха противника и го разгромиха с 6:0, като футболистът на Левски беше измежду главните фигури.

Той стартира като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. И освен това, само че Ейолфсон оформи и крайното 6:0 в 81-та минута на дуела. Преди това Андри Бярнасон откри в 30-та минута, Кяртан Финбогасон удвои в 47-та, Отар Карлсон оформи класиката в 66-та, а Тригви Харалдсон в 68-та направи 4:0.

Хьортур Хермансон направи 5:0 в 80-та минута, преди Холмар Ейолфсон да се разпише минутка по-късно и да постави точка на контролата. След три дни Исландия отново ще играе с Индонезия в подготовката си за Световното, а към този момент има доказана контрола на исландците с Перу на 27 март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР