Централният защитник на България Георги Терзиев поднесе извинения на българските

...
Централният защитник на България Георги Терзиев поднесе извинения на българските
Коментари Харесай

Георги Терзиев: Трябва да погледнем реалността в очите

Централният бранител на България Георги Терзиев сервира извинения на българските почитатели след историческия домашен разгром 0:6 от Англия в квалификациите за Евро 2020. Футболистът на Лудогорец отсече, че просто противникът е бил по-добър във всяко едно отношение и добави, че няма по какъв начин селекционерът Красимир Балъков да бъде огромният провинен.

„ Искам да се извиня на цяла България. Изключително тежко е, изключително за нас. Не играхме по този начин, както трябваше. Трябва да погледнем и действителността в очите – против нас имаше един в действителност класен тим, само че, почтено казано, можеше да се представим по-добре”, сподели Терзиев.

„ След мача има страст и могат да се кажат доста неща. Хубаво е да се преспи и да се обмислят добре нещата. Това, което се случи, е реалност. Не можем да го върнем. Трябва да се постараем оттук насетне да излезем от това, което се натрупа напоследък около националния тим.”

„ Виждате, че непрекъснато нови хора се викат в националния тим. Освен тази група има още 10-12 индивида. Няма кой да пристигна – Меси, Роналдо… Това е, което има, би трябвало да се примирим с това нещо. Едва ли можем да твърдим, че Балъков е провинен. Той ни споделя какво да вършим на терена, до каква степен съумяваме, към този момент е различен въпрос.”

„ Всеки желае и се пробва. Никой не тича на лична глава по терена. Те ни превъзхождаха във всичко – в действие, експедитивност и мислене”, добави бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР