Централният изследователски институт по епидемиология на Rospotrebnadzor разработи и регистрира

...
Централният изследователски институт по епидемиология на Rospotrebnadzor разработи и регистрира
Коментари Харесай

Регистрираха първата в света система за откриване на британския щам на COVID-19

Централният проучвателен институт по епидемиология на Rospotrebnadzor създаде и записва първата в света система за тестване за разкриване на на COVID-19 . Това бе обявено от организацията, осведоми ТАСС. „ Новата тестова система бързо открива съществуването на мутантен вариант, който се развива поради специфичен асортимент на олигонуклеотиди за дейно увеличаване на английската разновидност и е планиран за оптималната централизация на вируса.
Уточнява се, че комплектът е минал сполучливо клинични изпитвания и е регистриран за приложимост в Русия, а също по този начин има висока акуратност, което е потвърдено от опити върху клинични проби с доказана разновидност. " Новата технология може да се употребява за създаване на реагенти за разкриване на всевъзможни други разновидности в SARS-CoV-2, както и на други инфекциозни патогени, при които се изисква бързо всеобщо тестване ", показва организацията.
 Британският вариант на COVID-19 се появи и в Хърватия Британският вариант на COVID-19 се появи и в Хърватия
Хърватия откри първите случаи на по-заразен коронавирусен вариант, който се появи за първи път във Англия, макар че счита да обл...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР