Централната избирателна комисия в Русия не е получавала сигнали за

...
Централната избирателна комисия в Русия не е получавала сигнали за
Коментари Харесай

Руското ЦИК не отчете нарушения в деня на размисъл

Централната изборна комисия в Русия не е получавала сигнали за съществени нарушавания в деня за размисъл преди локалните избори, предава TACC, като се базира на изказване на заместител ръководителя на ЦИК Николай Булаев.„ Деня за размисъл мина в цялостно успокоение. Вчера на работа нямаше съществени сигнали за нарушавания, въпреки че може да сме получили такива през нощта. Кандидатите и партиите бяха спокойни, аз най-малко не видях съществени нарушавания “, съобщи Булаев, представен от Пик.

Той добави, че чака висока изборна интензивност по време на вота. „ Аз гласувах на практика първи в своята изборна секция, настроението на хората беше положително, гласоподавателите бяха много при отварянето на секцията. Надявам се, че ще има висока изборна интензивност “, съобщи Булаев пред публицисти.

Той изрази вяра, че изборите ще се проведат умерено, без нарушавания, „ стига никой да не реши да устрои провокации “.

Днес ще се проведат избори на разнообразни равнища в 85 района на Русия, в това число 13 субекта на федерацията, където се организират локални парламентарни избори, в 16 други се избират губернатори, избор за градски администрации има в 22 административни центъра и ще се гласоподава за ръководители на общините в три районни столици. В допълнение, има избори за депутати за Държавната Дума в четири едномандатни изборни региона.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР