Централната избирателна комисия (ЦИК) провежда преговори с фирмата Сиела Норма

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) провежда преговори с фирмата Сиела Норма
Коментари Харесай

Сиела Норма: Скоро на каквато и да е цена ще бъдем в невъзможност да изпълним поръчката за машини

Централната изборна комисия (ЦИК) организира договаряния с компанията " Сиела Норма " за.
Час преди началото на договарянията от компанията показаха мнение по процедурата.
 ЦИК поръчва машините за вота по процедура без авансово съобщение ЦИК поръчва машините за вота по процедура без авансово съобщение
ЦИК ще употребява процедурата " договаряне без авансово съобщение ", с цел да получи спомагателните машини за гласоподаване на изборите на 1...
Провокирани от изказванията, че извиват ръце, в писмо до медиите от оповестяват, че прогнозните планове на компанията за цената на публичната поръчка за доставка на нови 1500 машини и всички услуги, включени в нея от страна на Централната изборна комисия, доста надвишават оферти бюджет от 6,5 милиона лв..
Изискването, с изключение на доставката на машините, да се обезпечат и действия по обслужването, което неведнъж надвишава услугите, които са осъществени на предходните парламентарни избори, а в това време и забавянето на процедурата, с всеки минал ден води до повишение на себестойността на устройствата и услугите - надлежно на крайната цена.
Скоро ще стигнем до миг, в който на каквато и да е цена „ Сиела Норма “ ще бъде в неспособност да извърши всички действия по поръчката, показват от компанията.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР