Централната избирателна комисия (ЦИК) има готовност да произведе избори на

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) има готовност да произведе избори на
Коментари Харесай

Централната избирателна комисия има готовност за избори на 2 април

Централната изборна комисия (ЦИК) има подготвеност да създаде избори на 2 април, съобщи пред депутатите ръководителят на комисията Камелия Нейкова.

" Евентуална дата 26 март на практика не би могло, само че през април, втори април, ЦИК ще получи нужните количества хартия, с цел да обезпечи процеса по този начин, както е планувано в Изборния кодекс и тази хартия ще дава отговор на условията, препоръчани в закона ", съобщи Нейкова.
Народното заседание изслушва ръководителят на Централната изборна комисия Камелия Нейкова по отношение на подготовката за идните парламентарни избори, в това число и за резултатите от тестванията за гласуването с хартиена бюлетина.

Предложението е на ГЕРБ, откакто стана ясно, че от дневния ред отпада чуването на министъра на външните работи Николай Милков по отношение на следващия случай на посягане в Република Северна Македония.

В 14.00 часа управлението на ЦИК ще разиска готовността за производство на предварителни избори и с президента Румен Радев. След тези диалози президентът ще дефинира датата на вота.

Отпадна и чуването на служебния министър на околната среда и водите Росица Благова по отношение на премахването на 9000 тона противозаконни боклуци в Плевен.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР