Централната избирателна комисия реши общинските администрации да впишат на ръка

...
Централната избирателна комисия реши общинските администрации да впишат на ръка
Коментари Харесай

ЦИК обяви ново решение за избирателните списъци

Централната изборна комисия реши общинските администрации да впишат на ръка в изборните описи всички гласоподаватели с " непълни адреси ", с така наречен " сбъркани адреси ", както и със " служебно заличени адреси ", които имат изборни права и не попадат в отпечатаните изборни описи. е оповестено на страницата на ЦИК.
Вписването би трябвало да бъде направено преди предаването на изборните описи на секционните изборни комисии. Ако тези гласоподаватели са вписани в описите на заличените лица на това съображение, след дописването им в изборните описи да бъдат заличени служебно от общинската администрация от описите на заличените лица.
 Шефът на „ Сиела Норма “: ЦИК прави доста неверни сметки Шефът на „ Сиела Норма “: ЦИК прави доста неверни сметки
Всичко във връзка с доставката на спомагателни машини за гласоподаване е в ръцете на ЦИК. Това съобщи изпълнителният шеф на " Сиела Н...
В случай, че не попадат в изборния лист, тези гласоподаватели от секционната изборна комисия в спомагателната страница на изборния лист (под черта), след което да бъдат позволени да гласоподават.
Вписванията в изборния ден се правят единствено в случай че лицата не попадат в листата на заличените лица на друго съображение и след попълване на декларация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР