Централната избирателна комисия очаква в следващите часове да започне да

...
Централната избирателна комисия очаква в следващите часове да започне да
Коментари Харесай

ЦИК очаква всички секционни комисии да предадат документацията си днес

Централната изборна комисия чака в идващите часове да стартира да получава изборните бумаги от Районните изборни комисии. Въпреки сложността на протоколите ЦИК е уверена, че всички секционни комисии ще съумеят да предадат документите си през днешния ден, сподели представителят Таня Цанева.

„ Очакваме в идващите три часа към 10 РИК да приключат с обработването и въвеждането на протоколите, като чакаме и в днешния ден, в края на деня към този момент да бъдат въведени, обработени на равнище РИК всички протоколи от секционните изборни комисии и във вечерните часове да стартира към този момент повторното въвеждане в ЦИК “, уточни Цанева.

Фирмата-преброител „ Информационно обслужване “ към този момент е обработила данните от над 70 % от секционните протоколи.

Те удостоверяват, че в новото Народно заседание ще влязат общо шест партии и обединения: ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, „ ИТН “, Българска социалистическа партия, „ Демократична България “, Движение за права и свободи и „ Изправи се! Мутри вън! “.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР