Централата на Hyundai за развойна дейност в Намянг наскоро е

...
Централата на Hyundai за развойна дейност в Намянг наскоро е
Коментари Харесай

Hyundai спира развитието на двигатели с вътрешно горене

Централата на Hyundai за развойна активност в Намянг неотдавна е минала сериозна метаморфоза. Т е наложена от идващия стадий в развиването на компанията, а точно подготовка за цялостната електрификация на марката. В центъра работят към 12 000 чиновници. Основните промени включват затваряне на центъра за развиване на мотори с вътрешно горене, което значи, че корейският тръст ще продължи още известно време да залага на ДВГ, само че без да създава нови технологии и мотори за този вид задвижване.

Инженерният екип, работил по развиването на новите мотори, е трансформиран в R&D екип за електрически коли. Реално всички центрове за създаване на ДВГ са трансформирани в екипи за електрическо задвижване, които ще работят в съдействие с новия Battery Development Center, основан в Намянг.

Целта на Hyundai е да редуцира R&D времето за нови електрически автомобили, обединявайки разнообразни отдели. Пример за това е Project Management Team и Integrated Product Development Team, които към този момент образуват един екип, работещ по автомобила от първичния му дизайн чак до производството му.

Електрификацията на Hyundai Group към този момент стартира с няколко нови модела от Hyundai, Kia и Genesis, стъпващи на Electric Global Modular Platform (E-GMP). Що касае Hyundai, по-рано през годината бе стартиран Ioniq 5, който през 2022 година ще бъде последван от Ioniq 6, а през 2024 година и от Ioniq 7. Hyundai работи и по водородно задвижване.

Миналата седмица бе обявено, че Алберт Биерман към този момент няма да е Президент и началник на R&D екипа на Групата. Германският инженер, който в този момент ще работи като Изпълнителен механически консултант, имаше съществена роля в оформянето на пътното държание на моделите на марката, в това число и за спортно-ориентираното N-поделение

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР