Центърът за ваксинация на стадион Георги Аспарухов в София ще

...
Центърът за ваксинация на стадион Георги Аспарухов в София ще
Коментари Харесай

Ваксинационният център на "Герена" отваря врати в сряда

Центърът за имунизация на стадион " Георги Аспарухов " в София ще стартира работа в сряда (20 октомври). Това оповестиха от футболния " Левски " на своя формален уебсайт.

До събота (23 октомври) всички искащи могат да се ваксинират с дози от утвърдените ваксини против ковид. Центърът се намира в бранш " А " на стадиона и ще работи от 13:30 до 18:30 ч. всеки ден.

" Вярваме, че в отговорността за личното ни здраве и това на близките, се корени висшата полезност, която би трябвало да изповядваме като жители ", пишат " Левски " в своя уебсайт.

Снимка: Lap.bg

В събота (23 октомври) " сините " одобряват " Пирин " в мач от шампионата. Очаква се до часове да стане ясно дали почитателите ще могат да се завърнат на трибуните. Според информация от Министерство на здравеопазването на последователите ще бъде позволено да гледат онлайн спортни събития, в случай че показват на влизане " зелен документ ".

" Следвайки своята обществено виновна политика като клуб, който с изключение на състезателен е и обществен феномен, сплотяващ любовта на хиляди българи, „ ПФК Левски “ ще се включи в акцията по имунизиране против COVID-19.

Съвместно със Столична районна здравна ревизия в Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, директно до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за имунизационен център. Той ще бъде разполагаем на всички левскари, поданици на региона и жители, които биха желали да се имунизират.

Ваксинационният център ще работи от 13:30 до 18:30 часа на 20, 21, 22 и 23 октомври. В него медицински чиновници ще разполагат с всички налични на територията на България ваксини, от които жителите ще могат да избират.

Вярваме, че в отговорността за личното ни здраве и това на близките, се корени висшата полезност, която би трябвало да изповядваме като жители ", пишат от " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР