Центърът за градска мобилност вече ще дере кожите на нещастните

...
Центърът за градска мобилност вече ще дере кожите на нещастните
Коментари Харесай

ЦГМ вече събира парсата от глобени шофьори през EasyPay

Центърът за градска подвижност към този момент ще дере кожите на нещастните столични водачи и цифрово. От ЦГМ осведомиха, че фишовете за погрешно паркиране, които издава сдружението, към този момент могат да се заплащат в касите на EasyPay. Новата опция има за цел оптимално да улесни клиентите, твърдят от ЦГМ.

Става дума за така наречен неприсъствени фишове, при които не е належащо лидерът да е в автомобила, с цел да се смята, че той е връчен. Самият развой на издаването му е цифров и незабавно се отразява като обвързване на нарушителя.

Нововъведението е, че на всеки публикуван фиш има неповторим десет-цифрен код, който е задоволителен за заплащане на каса на EasyPay. Така се дава опция на клиентите да употребяват мрежата на EasyPay с близо 3000 местоположения в цялата страна.

Важно е да се знае, че задължението се регистрира незабавно, няма периоди за изчакване. Това се дължи на екипната работа ЦГМ, „ Информационно обслужване “ и дирекция „ Общински доходи “ на Столична община.

Срокът за заплащане е 7-дневен през данъчните служби на общината /без спомагателна такса/ или по банков път или на каса на EasyPay. Санкциите са в размер от 20 до 200 лв., като всеобщите нарушавания са сред 20 и 50 лв..

На интернет страницата на ЦГМ има и специфична секция, в която всеки лидер може да ревизира дали има наложена глоба посредством фиш и да я заплати онлайн или по някой от другите канали. През уеб страницата на сдружението инспекцията на отговорностите става по номер на автомобила, по ЕГН или ЕИК, което е облекчение и за фирмените, и за лизинговите транспортни средства.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР