Центърът на националния отбор по баскетбол Андрей Иванов се надява,

...
Центърът на националния отбор по баскетбол Андрей Иванов се надява,
Коментари Харесай

Андрей Иванов: Дано не се стига до провокации в мача с Грузия

Центърът на националния тим по баскетбол Андрей Иванов се надява, че отборът ще се показа още по-добре в идващите два мача от груповата фаза на ЕвроБаскет 2022 в Тбилиси. “Лъвовете ” позволиха три следващи загуби - от Испания, Турция и Черна гора, а в идващите два дни им предстоят мачове против Грузия и Белгия. 
 България изпусна Черна гора и остана без победа в Тбилиси България изпусна Черна гора и остана без победа в Тбилиси
“Все още не сме гледали и не сме правили разбор. По-късно имаме видео. Мисля, че играхме добре. Просто най-после не ни стигнаха силите да се поздравим с победа. Борим се до край, в останалите мачове се надявам да се поздравим с победа. Играем добре, изключвайки първия мач с Испания. Липсват ни играчи, в някои към този момент има отмалялост. Надявам се в идващите два дуела да играем по-добре.

“Дано не се стига до сходни провокации, само че не е изключено ”, съобщи Иванов за снощния скандал сред Турция и домакините от Грузия. “Надявам се всички момчета да не се поддават на тях и да изиграем един естествен мач ”.
 Огромен скандал на ЕвроБаскет 2022: Турция заплаши с овакантяване на шампионата Огромен скандал на ЕвроБаскет 2022: Турция заплаши с овакантяване на шампионата
“Доволен съм от себе си. Винаги очаквам шанса си. Срещу Испания не се включих чак толкоз зле, против Турция не ме пуснаха, само че си очаквам шанса, както се получи през вчерашния ден. Използвах го по допустимо най-хубавия метод. Задачата ми е даже да влизам от пейката, да оказвам помощ на тима ”, съобщи новият център на ЦСКА, който наниза 17 точки в коша на Черна гора през вчерашния ден.

“Защитата ни е най-големият проблем. Във всеки мач получаваме доста точки - 91 в последния и по над 100 в предните. 

При всички положения всички тимове са доста мощни. Не съм очаквал, че съответно Испания ще загуби. Всички отбори играят доста бързо, доста физически и си проличава, че в България не се играе на такова равнище ”, съобщи Иванов.

Утре от 20:00 часа България се изправя против домакините от Грузия в четвъртия си мач от група " А ". Победата е наложителна за " лъвовете ", в случай че те желаят да запазят шансове за попадане в елиминационната фаза в Берлин.

Снимчка: Start photo
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР