Център за обучение на пилоти на самолети Airbus 220 ще

...
Център за обучение на пилоти на самолети Airbus 220 ще
Коментари Харесай

Нов център за обучение на пилоти ще бъде изграден в София

Център за образование на водачи на самолети Airbus 220 ще бъде построен в столицата. Високотехнологиният тренажорен комплекс за образование и поддържане на квалификацията на водачи е според условията на Европейската организация за авиационна сигурност (EASA) и ще бъде основан в регион Слатина, излиза наяве от подадено искане в Министерството на превоза и известията. 

За построяването на бъдещия център сдружението " Велграф Асет Мениджмънт " желае да придобие парцел, който не е нужен за активността на " Летище София " и за който страната няма капиталови планове. Той ще бъде включен в капитала на сдружението и ще бъде продаден.
 Снимка 648357
Източник:

Въпросният парцел е необходим за създаване на комплекс и внедряване на симулатори за образование на квалификацията на водачите на " България Еър ". Продажбата ще бъде осъществена на цена, не по-ниска от пазарната стойност, избрана от самостоятелен оценител.

През последната година самолетната компания осъществя огромни вложения, като е подменила огромна част от флота си с ново потомство самолети Airbus А220, което изисква надграждане и поддържане на квалификацията на заетите водачи, според европейските регламенти за авиационна сигурност.

От началото на годината до пролетта европейският самолетостроител Airbus е доставил 142 машини на клиентите си - съвсем двойно повече спрямо огромния си американски съперник Boeing, който е разтърсван от кавги и механически проблеми.
 РВД с акция за набиране на ръководители на полети
Търсят се нови претенденти за една от най-добре платените специалности у нас

Сред условията към претендентите е да не са навършили 30 години и да владеят добре британски език
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР