Цените на шезлонгите и чадърите по варненските плажове няма да

...
Цените на шезлонгите и чадърите по варненските плажове няма да
Коментари Харесай

Какви са цените за чадър и шезлонг на плажовете във Варна?

Цените на шезлонгите и чадърите по варненските плажове няма да нарастват това лято. И тази година те са като предходната - сред 2 и 20 лв.. За гостите на най-големите хотели край Варна плажните такъми са безвъзмездни и са част от ол инклузив пакета, оповестява Българска национална телевизия.

Най-ниски са цените на плаж „ Кабакум - Север " край Варна, където за шезлонг и чадър се заплаща по 2 лв.. На прилежащите „ Кабакум - Централен " и „ Русалка ", цените са по 2-3 лв. по-високи.

Най-високи и тази година остават цените на плаж " Светите Константин и Елена - Север ", където чадърът коства 20 лв., а шезлонгът - 10. В прилежащия до него плаж те се оферират на три пъти по-ниска цена.

Цената на сянката на градските плажове остава непроменена тази година - чадър и шезлонг костват по 5 лв.. За някои туристи цената е висока и те избират свободната зона.

По 10 лв. за плажни такъми заплащат летовниците на плажа в курорта " Златни пясъци ". Стриктно се съблюдават условията каква част от плажната линия да бъде платена, тъй като инспекции се правят всяка седмица, споделят спасителите на плажовете край Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР