Цените на някои устройства са намалени почти наполовина днесРазпродажба на

...
Цените на някои устройства са намалени почти наполовина днесРазпродажба на
Коментари Харесай

Четири продукта за дома и лайфстайл от Tomtop

Цените на някои устройства са понижени съвсем на половина през днешния ден

Разпродажба на артикули с понижени цени тече сега в световния онлайн магазин Tomtop . Ето четири атрактивни устройства измежду множеството оферти на хай-тек джаджи за дома и начин на живот, на специфични цени през днешния ден от 14.00 ч. българско време за лимитирани бройки.

Този робот-прахосмукачка ще почисти педантично всички места в пространствата

Ако желаете интелигентен домакински асистент в почистването, Xiaomi Mijia ще ви свърши работа – на цена от 348,39 евро за първите 100 бройки, вместо за $539,99. Този робот-прахосмукачка ще почисти педантично всички места в пространствата, включително ръбовете, ъглите и под мебелите, без да оставя „ слепи “ зони. Толкова е акуратен, че отстранява и космите, попаднали на пода от домашните любимци.

Е-байк от алуминиева сплав устоя човек с тегло до 100 кг

Още един не по-малко забавен артикул със същия бранд е електрическият велосипед Xiaomi Qicycle , от който ще се продадат 20 бройки на цена от 696,79 евро , вместо 1199,99 евро. Този е-байк е изработен от алуминиева сплав и е задоволително здрав, с цел да издържи човек с тегло до 100 кг. Оборудван е с безчетков мотор 250W и може да измине 45 км с едно зареждане, при оптималната скорост до 20 км/ч. Сгъваем е за комфортно носене.

Умният часовник на Xiaomi поддържа четири спортни режима

Ако пък харесвате смарт часовниците, можете да се възползвате от Xiaomi Huami – онлайн магазинът ще продаде 250 броя от него на цена от 47,9 евро , вместо 69,99 евро. Смарт часовникът е кадърен да следи точно интензивността на своя консуматор с двата си модула GPS и Glonass и поддържа четири спортни режима. Общува в двете посоки със смарт телефоните чрез Bluetooth интерфейс, с цел да осведоми потребителя за основни индикатори като сърдечен пулс, изминато разстояние, скорост и така нататък, както и да приема вести.

Тази ТВ приставка трансформира тв приемника в център за мултимедийно забавление

И най-после, можете да превърнете домашния си тв приемник в мултимедиен център благодарение на ТВ приставката X96mini , която коства 25,25 евро . Това Android устройство прибавя интернет благоприятни условия към тв приемника или монитора (с HDMI интерфейс), като се свързва към мрежата безжично през Wi-Fi или жично през RJ45 и обезпечава достъп до разнообразно уеб наличие на огромния екран.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР