Цените на имотите в Пловдив продължават са се повишават плавно.

...
Цените на имотите в Пловдив продължават са се повишават плавно.
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-скъпите имоти в Пловдив

Цените на парцелите в Пловдив не престават са се покачват гладко. Дори мрачни прогнози за международна икономическа рецесия не съумяват да разколебаят продавачи и купувачи да реализират имотни покупко-продажби, което поддържа пазара на парцели в отлична кондиция. От TrafficNews показват ТОП 5 на най-скъпите парцели в града.
1. Голям терен до Централна гара
Земята зад Централна гара има съвсем аналогична комерсиална логичност като гореописания имот. 20 декара съвсем в центъра на града търсят нов покупател. Подобни крупни парцели са огромна необичайност за урбанизираните зони в града под тепетата и евентуално заради тази причина цената на парцела е главозамайваща - 7 милиона евро. 20-те декара са разграничени законно в два имота - единият с величина от 18158 кв.м., другият с повърхност от 2022 кв.м., които за залепени един до различен. Те са ситуирани в непосредствена непосредственост до жп линиите и върху тях в предишното се разполага един от огромните фабрики за железна и химическа промишленост и търговия " Александър Амбарев " АД. Продават го реститути на предприятието. Цената илиза към 350 евро за квадрат.
2. Палата 5 на Панаира
Бившата палата №5 в Международен панаир Пловдив продължава да излиза регулярно на търгове. Имотът има дълга история, белязана от прехода и не е в активите на панаира. Палатата е приватизирана през 1998 година от провдивската компания " Рестрой ". В палата е централата на телевизия " Европа ", по това време благосъстоятелност на брата на президента Петър Стоянов - Емил Стоянов. Стоянов обаче е безапелационен, че няма благосъстоятелност в парцела, а държи там единствено офиси чартърен. След това палата на продадена на предприемача Киро Киров, който имаше шоурум в нея. Продавачът и сегашен притежател е банка ДСК, която закупи парцела през 2011 от " Търговско-рекламен център по строителство " /РТЦС/. Последният търг за пета палата се организира декември месец. За миналите 2-3 години цената е паднала с към 200 000 лв.. На посления търг палатата е оповестена с първична стойност от 3 900 000 лв. без Данък добавена стойност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР