Цените на енергоносителите и вариантите държавата да помогне на бизнеса

...
Цените на енергоносителите и вариантите държавата да помогне на бизнеса
Коментари Харесай

Премиерът се срещна с ръководствата на работодателски организации онлайн

Цените на енергоносителите и разновидностите страната да помогне на бизнеса за превъзмогване на ценовия скок са били акцент на онлайн срещата сред премиера Кирил Петков и управленията на петте национално представителни работодателски организации – АИКБ, БСК, БТПП, КРИБ и ССИ, както и на Българската асоциация на металургичната промишленост, оповестяват от държавната пресслужба.

По време на вчерашния диалог са били разисквани опциите за това помощите да доближат най-адекватно до бизнеса.

Дискутиран е и новият метод на държавното управление за реакция на здравната рецесия, който е основан на оптималната деловитост и равнопоставеност. Целта е да се запазят работещите бизнеси, без да се подценява евентуална заплаха за живота и здравето на хората от несъразмерното натоварване на здравната система.

Премиерът Кирил Петков е изказал ясното си мнение, че държавното управление е тук, с цел да оказва помощ. Споделил и, че задачата на кабинета е да преразпределя най-ефективно основаната от бизнеса стойност като подчертал, че кабинетът ще служи на бизнеса, а не противоположното, се споделя в известието на държавната пресслужба.

За премиера задачата нулева корупция е постижима само с обединените старания на бизнеса и Министерския съвет. Петков е призовал да не остане нито един сигнал за корупция, достигнал и до работодателските организации, и до кабинета, който да не е разследван.

„ Прогресът и смяната на нашата стопанска система зависят единствено от общите ни дейности и непрекъснатия и добър разговор “, е декларирал на срещата министър-председателят Кирил Петков.

Снимка: Архив
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР