Цените на електронните винетки няма да се променят, остават си

...
Цените на електронните винетки няма да се променят, остават си
Коментари Харесай

Цените на винетките остават непроменени

Цените на електронните винетки няма да се трансформират, остават си същите. От 17-ти декември на нашия уебсайт всеки ще може да си конвертира винетката от хартиена в електронна. За задачата е належащо да бъде въведена само валидността на винетката и регистрационният номер.

Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия шефът на Националното ТОЛ ръководство в Агенция "Пътна инфраструктура " Антон Антонов по отношение на новите електронни винетки.

По думите му потребителите ще могат да закупят електронна винетка през уеб страницата на организацията и през мобилно приложение, което сега се създава. Той също по този начин добави, че ще бъдат инсталирани и към 500 специфични терминала за закупуване на електронна винетка. Хората ще могат да се снабдят с нея и на касите на някои търговски обекти и бензиностанции, като заплащането ще става по банков път.

Антонов разгласи, че цената на уикенд винетката, която би трябвало да бъде пусната на пазара от 1-ви януари, ще бъде 10 лв., като тя ще бъде годна от петък до неделя.

Към новата конструкция на Агенцията шефът ѝ съобщи, че се чака да стартират работа 921 души, защото по този метод се цели постигането на по-голям надзор и по-голяма събираемост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР