Ценен урок предадоха млади спортисти по бойни изкуства на варненския

...
Ценен урок предадоха млади спортисти по бойни изкуства на варненския
Коментари Харесай

Спортисти дадоха урок на евродепутата Александър Йорданов

Ценен урок предадоха млади спортисти по бойни изкуства на варненския евродепутат Александър Йорданов – по какъв начин да удариш, без да те ударят. По време на визитата си във Варна Йорданов посети спортния клуб по кикбокс и муай тай „ Йорк ”, чиито ръководител Станислав Бахчеванов е и народен селекционер на Българската конфедерация. Бахчеванов е претендент за общински консултант в листата на СДС-Варна, под номер 64 в интегралната бюлетина.

„ Варна е школа за първенци като Владимир Вълев, настоящ депутат от ГЕРБ, сподели треньорът. Този образец увлича младите и ги окуражи да поставят систематични старания о неизменност в тренировките и да преследват триумфа ”. По думите му спортът е опция за персонална изява на проблематични и нападателни деца и младежи, приобщава ги към екип, към полезности и им отваря порти към персонална изява.

За националния ни тим, в който има трима варненци, непосредствената задача е завоюването на медали идната седмица на Световното състезание в Сараево, Босна и Херцеговина. Домакините връчиха на госта си и почетен плакет на клуб „ Йорк ”. Треньорът и възпитаниците му получиха покана да гостуват в Брюксел на варненския евродепутат от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР