Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме

...
Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Заблудих се по отношение на Радев

Целувката сред господин Радев и Гешев много повече би ме отвратила. Това разяснява депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта по отношение на днешно изявление на президента Румен Радев. 

Формацията беше основана от Кирил Петков и Асен Василев с поддръжката на Румен Радев. Отчитам го като моя персонална виновност, че съм се заблудил във връзка с президента, сподели още той. 

По време на предизборната акция всички от Политическа партия и Демократична България обикаляхме цяла България и казвахме на нашите гласоподаватели " гласувайте за нас, ще спечелим и ще накараме ГЕРБ да ни поддържат “. Ние не спечелихме, само че след всички договаряния накарахме ГЕРБ да ни поддържат, съобщи още Ицо Хазарта пред БТВ.

Той разяснява днешните конфликти в Народното събрание сред депутати от ПП-ДБ и " Възраждане “.

" Един човек и една партия излиза и споделя " няма да позволяваме на тези да приказват, тъй като не ни харесва “, " ще създадем прелом, в случай че първата и втората партия създадат държавно управление “. Къде е прокуратурата тук, къде е ДАНС. Това е апел към принуждение, към прелом “, сподели Христо Петров.

Депутатът не счита, че " Възраждане “ са основани да ръководят.

" Те са основани, с цел да разрушат дребното, което е реализирано през последните 25 години в България. Зад тези хора стоят българските служби. А техният водач се споделя Румен Радев, тъй че по никакъв начин не е елементарно да бъдат спрени “, разяснява Петров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР