Целта на инициативата е по-дълбока и по-комплексна - не да

...
Целта на инициативата е по-дълбока и по-комплексна - не да
Коментари Харесай

Интерес към инициативата Достъпно за вас проявяват и квартални магазини

" Целта на самодейността е по-дълбока и по-комплексна - не да реализира трайно ниски цени, а да обезпечи една налична потребителска кошница за избрана част от популацията. Очаква се в това време да усъвършенства конкурентната среда и да усъвършенства пазарното взаимоотношение с повече бистрота ", сподели Владимир Иванов, ръководител на Държавната комисия по стоковите тържища и борсите по повод  акцията " Достъпно за вас ". От през днешния ден минимум 50 хранителни продукта към този момент ще имат предпазени, трайно ниски цени.

Той акцентира, че страната ще бъде поръчител и доверител в самодейността " Достъпно за вас ", в която комерсиалните вериги и магазини вземат участие непринудено.

" Тук има много игри на благосклонност, казано с други думи, за възстановяване на комерсиалното взаимоотношение и повишение на конкурентното такова ", уточни специалистът пред Българска национална телевизия.

Иванов заяви, че има интерес към самодейността даже и от доста дребни търговски обекти - квартални хлебарници, млекарници и т.н.

" Мярката е много положително репутационно средство, когато се употребява съзнателно, както би трябвало ", акцентира той.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР