Целта е потребителите да са получили желаните продукти в дома

...
Целта е потребителите да са получили желаните продукти в дома
Коментари Харесай

Carrefour започва доставки по домовете в партньорство със стартъпа Glove

Целта е потребителите да са получили мечтаните артикули в дома си в границите на 30 минути от времето, в което са декларирали своята поръчка.

© Regis Duvignau Френската верига супермаркети Carrefour към този момент ще прави доставки по домовете. Това става допустимо с помощта на испанския стартъп Glovo, с който си партнира, оповестява Reuters. Френската компания се пробва да се оправи с възходящата конкуренция от е-търговци като Amazon, както и с други локални противници, които към този момент се ориентират към взаимна работа с софтуерни компании.

По-удобно е по този начин

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Доставките по домовете ще стартират през октомври, като компанията ще ги прави на територията на четири страни - Франция, Испания, Италия и Аржентина. Целта е потребителите да са получили мечтаните артикули в дома си в границите на 30 минути от времето, в което са декларирали своята поръчка.

" Благодарение на партньорството си с Glove Carrefour ще предлага доставка по домовете за 30 минути. По този метод компанията усъвършенства онлайн наличието си и в това време се отваря за потребностите на нови клиенти ", съобщи шефът на Carrefour Амели Кастера.

Традиционните супермаркет вериги по света все по-често изявяват предпочитание да си партнират с онлайн търговци като Amazon. Това се дължи на възходящия брой на клиентите, които избират да се възползват от услугата за доставка по домовете.

Най-значимият съперник на Carrefour във Франция към този момент си партнира с Amazon, а другият ѝ противник - Мarks & Spencer, неотдавна образува взаимно дружество с пионера на пазара Ocado.
От друга страна, Glovo се конкурира с платформи като Uber Eats и Deliveroo. Испанската компания разгласи през април, че е набрала финансиране на стойност 150 млн. евро.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР