Целта е намаляване на разходите и увеличаване на ефективността Лондонският

...
Целта е намаляване на разходите и увеличаване на ефективността Лондонският
Коментари Харесай

Lloyd s промотира онлайн платформа за застрахователи и брокери

Целта е понижаване на разноските и увеличение на успеваемостта

Лондонският Lloyd’s разгласи, че пуска уеб уебсайт за застрахователи и брокери за усъвършенстване на застрахователната активност и цифровизиране на бизнес процесите. Платформата Lloyd`s Bridgе е предопределена за бързо, елементарно и дейно свързване на компании и бизнесмени със застрахователите на Lloyd`s. Сайтът ще работи аналогично на онлайн платформата за продажба на недвижими парцели Airbnb, което ще разреши на синдикатите Lloyd’s да понижат разноските за дистрибутиране на продуктите. " Към момента дистрибуционната верига е много разклонена, което усилва разноските и понижава успеваемостта ", разяснява Брус Карнеги-Браун, ръководител на Lloyd’s.

Пилотната стратегия ще бъде разполагаем в Обединеното кралство, Австралия и Нова Зеландия. Достъпът ще бъде уголемен до повече пазари през 2019 г.

Lloyd`s се ангажира да продължи да пораства посредством канала за дистрибуция на брокери, като брокерите имат достъп до платформата, в случай че извършват ролята на приобретател или работят от името на собственик на покритие.

Припомняме, че Lloyd’s предприе разнообразни стъпки, с цел да усили успеваемостта след загубите от 2017 год., оценени на $2,7 милиарда " В последните години измежду нашите синдикати има такива, които непрекъснато губят пари и ние ги съветваме да демонстрират по-голяма настъпателност по повод преструктурирането на бизнеса ", разяснява Карнеги-Браун.

Тази година Lloyd’s реши да даде право на потребление на електронно разпространение, като 80% от бизнеса ще бъде пуснат по електронен път през идната година. Lloyd’s също по този начин разгласи основаването на нов ускорител за нововъведения - Lloyd`s Lab.

Преди броени дни ИНСМАРКЕТ заяви, че основният изпълнителен шеф на Lloyd’s of London Инга Бийл има желание да подаде оставка през 2019 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР