Целият свят стана свидетел на делото на холивудския актьор Джони

...
Целият свят стана свидетел на делото на холивудския актьор Джони
Коментари Харесай

Звезди на съдебната скамейка

Целият свят стана очевидец на делото на холивудския артист Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд за клюка, което той завоюва предходната седмица. Изслушванията бяха излъчени онлайн онлайн и по малките екрани, милиони хора писаха мнения по тематиката в обществените мрежи и безспорно това ще е едно от най-запомнящите се каузи с присъединяване на звезди в историята. Въпреки че притегли доста медийно внимание обаче, то надалеч не е единственото напоследък, в което са забъркани богати и известни хора. Какво се случва когато те седнат на правосъдната пейка, а залогът са суми от порядъка на милиони долари?



 

" От лъвската бърлога при глутницата вълци. Когато си прясното месо - убий и им дай нещо по-свежо. "   Това споделя холивудският артист Кевин Спейси в ролята на американския президент Франк Ъндърууд в сериала " Кула от карти ". Интересното е, че преди време той беше, само че и в този момент още веднъж е " прясното месо ", а в тази ситуация му има и гибел. Преди две седмици Спейси беше упрекнат във Англия от трима мъже за полови похищения през 2005 година, 2008 година и 2013 година 62-годишният притежател на " Оскар " ще се яви в съда, а съгласно юристите му той ще потвърди невинността си. През 2019 година обаче в границите на няколко месеца трима души, обвинили Кевин Спейси, починаха. През март жена, твърдяща, че той тормози млади мъже, е блъсната от кола и по-късно умира в болница, като няма упрекнат за действието. През септември мъж, поискал анонимност, умира, по информация на " Варайъти ", от рак, малко преди да стартира процеса за полово принуждение против Спейси. А на Коледа същата година норвежки артист, обвинил го в непочтено държание, се самоубива. По това време Кевин Спейси разгласява в Ютюб канала си видео, в което още веднъж влиза в облика на Франк Ъндърууд и декларира следното:  " Следващия път, когато някой направи нещо, което не ви хареса, можете да нападнете, само че можете и да не стреляте, да изчакате и да извършите непредвиденото. Да ги убиете с добрина. "

 



 

Холивудската суперзвезда Том Круз, който неотдавна покори филмовите ранглисти с продължението на именития " Топ Гън ", преди две десетилетия завоюва дело за клюка против артист във филми за възрастни. Порноактьорът твърдеше, че е имал спекулация с Том Круз, както и интимни видеоклипове със звездата. Доказано беше, че историята е измислена, и подсъдимият трябваше да заплати 10 милиона $, което обаче евентуално е било " Мисия невъзможна ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР