Целият държавен арсенал е впрегнат да свалим Гешев, похвали се

...
Целият държавен арсенал е впрегнат да свалим Гешев, похвали се
Коментари Харесай

Колко платиха за главата на Гешев. И за мълчанието на опозицията

Целият държавен боеприпас е впрегнат да свалим Гешев, похвали се по малкия екран някогашната секретарка на Христо Иванов, по подигравка на ориста назначена за министър на правораздаването.

Пак го прочетете – целият държавен боеприпас е впрегнат, с цел да бъде свален законно определен основен прокурор на страна от Европейски Съюз с регламентирано по Конституция разделяне на управляващите.

И превратаджиите, обсебили властта след операция на машинния избор, се фукат!

Не им дреме безусловно от нищо, тъй като никой не стачкува – нито опозицията, нито европейските институции, нито посолствата, нито гражданското общество, нито похитените медии.

Не стачкува за разправата с Гешев (все едно какъв е Гешев, значим е правилото!), не стачкува за очевадната имитация на изборите, не стачкува, че президентът е нарушил Конституцията, а министър председателят – Наказателния кодекс…
свързани новини6389на 16.12.2021
Бедната България бе подарена на киретата непринудено точно от тези, които бяха призвани да бдят за законността. На каква цена, рано или късно ще научим. Тъпото е, че всички политически играчи дават тип, че заплащат сметките си на улица „ Козяк “ и са продали ползите на отечеството.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР