Цели петима футболисти излезли от школата на Черно море са

...
Цели петима футболисти излезли от школата на Черно море са
Коментари Харесай

Половин отбор национали от Черно море за контролата с Иран и квалификацията с Черна гора

Цели петима футболисти излезли от школата на Черно море са в националния тим на България за идната другарска среща против Иран,както и за квалификацията за Европейско състезание против Черна Гора, пишат на клубния си уебсайт от клуба от " Тича ".

Селекционерът на трикольорите Младен Кръстаич ще разчита на Иван Дюлгеров и Виктор Попов, които носят екипа на " моряците ", както и на Алекс Петков (Шльонск), Илиан Илиев младши (Кифисия) и Мартин Минчев (Спарта Прага).
 Матеус Машадо: Гордея се, че имах опцията да нося екипа на Черно море
Матеус Машадо: Гордея се, че имах опцията да нося екипа на Черно море

Бразилецът подписа с белгийци

Любопитното е, че трима от тях са набор 1999 година - Иван Дюлгеров, Алекс Петков и Илиан Илиев. Дюлгеров, Илиев, Минчев и Попов пък са играли в един тим в школата на " моряците ", като даже доближават до край за Купата на БФС през 2017 година, който изгубиха от Лудогорец с 1:2.

Школата на " моряците " от дълго време дава своите положителни резултати. Не е загадка, че броят на футболистите в професионалния футбол у нас и в чужбина, излезли от академията на варненци, е сериозен. За пръв път обаче петима играчи, артикул на футболното учебно заведение на " зелено-белите ", са извикани в представителния тим на България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР