Цели 15 футболисти на ЦСКА - София получиха повиквателни за

...
Цели 15 футболисти на ЦСКА - София получиха повиквателни за
Коментари Харесай

ЦСКА - София се похвали с 15 национали - червените ще имат представители за Хаити, ЦАР, Армения и Люксембург

Цели 15 футболисти на ЦСКА - София получиха повиквателни за разнообразни тимове, чиито цветове ще пазят, похвалиха се от " Армията ". Иван Турицов, Станислав Шопов и Християн Петров попаднаха в състава на националния селекционер на мъжкия внушителен отбор на България Младен Кръстаич за идните дуели от квалификациите за Евро 2024 против Литва и Сърбия. " Лъвовете " гостуват в Каунас на 17 юни и одобряват отбора на Западната ни съседка в Разград на 20 юни.
 Официално: Кръстаич повика Ивайло Чочев в националния тим за мачовете с Литва и Сърбия Официално: Кръстаич повика Ивайло Чочев в националния тим за мачовете с Литва и Сърбия
Нападателят Дюкенс Назон е поканен да пази достойнството на Хаити на шампионата " Голд Къп 2023 ", който ще се организира в Съединени американски щати от 25 юни. Тимът на Назон е в група с Мексико, Хондурас и Катар. Амос Юга получи повиквателна от ЦАР за дуела на 17 юни против Ангола.
 Хаити повика Назон за шампионата Голд Къп Хаити повика Назон за шампионата Голд Къп
Жираир Шагоян ще пътува за Армения за идните дуели от квалификациите за Евро 2024: Уелс- Армения на 16.05 и Армения - Латвия на 19.05.

Бранителят Енес Махмутович още веднъж бе извикан за лагера на Люксембург, в който ще се изиграят контрола против Малта и две квалификации против Лихтенщайн като хазаин и посещение на Босна и Херцеговина.

Юношеският народен тим на България до 15 години ще има два другарски мача против връстниците си от Косово на техен терен. Двамата представители на Академия ЦСКА са Иван Андонов и Валентино Върбанов.

Съставът на България до 17 години ще играе контроли с Австрия. Младите Васил Каймаканов, Тарек Жензарли и Божидар Петров са получили повиквателни за тези мачове.

Юношеския отбор на страната ни до 18 години също ще мери сили с Австрия въз основата на националните тимове в " Бояна " на 15 и 18 юни, а с повиквателни са Алекс Божев, Росен Маринов и Илиян Антонов.

" Пожелаваме триумф на всички наши футболисти с националните тимове! ", написаха от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР