Цеият транспортен Коридор номер осем се реконструира, обновяват се пътните

...
Цеият транспортен Коридор номер осем се реконструира, обновяват се пътните
Коментари Харесай

Зоран Заев: Северна Македония изцяло обновява пътната мрежа с България

Цеият транспортен Коридор номер осем се реконструира, обновяват се пътните прави и до една година жителите ще имат напълно актуализирана съвременна пътна мрежа, която свързва нашата страна със прилежаща Република България, съобщи водачът на СДСМ Зоран Заев, представен от македонския информативен уебсайт 24инфо.

Това ще има положителен резултат за свързването на жителите от двете страни и за развиване на комерсиалните и стопански връзки сред фирмите, добави той.

Зоран Заев: Очаквам България да продължи да храни другарски усеща към нас

Заев дружно с генералния секретар на СДСМ Люпчо Николовски са на оглед на строителните работи по рехабилитирането на пътната права Крива Паланка - Ранковце.

Огромно е задоволството да се види по какъв начин пътищата в Северна Македония се строят ускорено и в изключителните условия при съблюдаване на всички протоколи за отбрана. Кризата, провокирана от пандемията от ковид, не спря финансовите вложения. Напротив, имаме интензивен ритъм на строителство, сподели Заев.

СДСМ е мощно отдаден на построяването на огромните финансови планове, които ще донесат дълготрайни изгоди за сегашните и за бъдещите генерации, добави водачът на СДСМ, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР