ц например, биха казали родителите. Но ако вложите малко повече

...
ц например, биха казали родителите. Но ако вложите малко повече
Коментари Харесай

Как да получа куче от родителите си?

ц да вземем за пример, биха споделили родителите. Но в случай че вложите малко повече старание и усърдие, едва ли ще е толкоз мъчно да ги убедите в изгодата от едно куче. Ето по какъв начин:

- Тъй като кучето е от животните, които изискват много грижи, е добре да обещаете на родителите си, че ще се грижите в действителност за него. Ще почиствате след него, до момента в който е малко (имайте поради, че то ще пикае и ака на всички места из жилището ви), ще играете с него, ще го храните. Когато порасне, ще имате грижата да го разхождате заран и вечер, без значение дали на открито е студено, дали вали, трещи или пък вали сняг.

 Кученце

- Заявете Кучето е най-хубавият другар на индивида!. Няма по какъв начин родителите Ви да не са чували тази фраза, която в действителност си е самата истина. Кучето постоянно ще Ви пази, даже и да рискува личния си живот. Това би трябвало даже да е главният аргумент пред родителите, защото те биха били удовлетворени, в случай че някой Ви пази непрекъснато, до момента в който сте на открито.

- Обяснете, че кучето е от дребното животни, които изпитват безконечна, безрезервна и предана любов към стопанина си. Можете за съпоставяне да дадете котките.

- Кучето е животно, което съумява сполучливо да сплоти фамилията. То е създание, което незабавно ще посреща притежателите на вратата, ще маха отзивчиво с опашка и ще им се радва. Казано другояче: то е допустимо най-хубавият избор за домакински любим за едно семейство.

 Куче и дете

- Разровете се из нета и намерете подобаващи цитати на известни персони, свързани с това каква " берекет " е това да имаш куче. Най-добре е да " заложите " на цитати на такива известни персони, за които знаете, че родителите Ви харесват. Като да вземем за пример Том Джоунс, който е споделил Кучетата имат метод да откриват хора, нуждаещи се от тях, и да запълнят празнотата, която даже не подозират, че имат. Или пък Емили Дикинсън, която твърдяла, че Кучетата са по-добри от хората, тъй като знаят, само че не приказват. Колкото по-ценна и високопарна фраза намерите и то на някоя уважавана от родителите Ви персона, толкоз по-голям късмет имате да се сдобиете с куче.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР