Трябваше да сме подготвени за ситуацията със спрените доставки на

...
Трябваше да сме подготвени за ситуацията със спрените доставки на
Коментари Харесай

Стойнев: България няма да остане без газ, но на каква цена?

Трябваше да сме готови за обстановката със спрените доставки на природен газ от Русия - щом има наказания, би трябвало да се чакат и контрасанкции. Това заключи топ социалистът Драгомир Стойнев пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че курсът на рублата по отношение на $ и еврото се дефинират от Руската централна банка и има риск да изгубим пари.

Нормално е в една коалиция да има разлики. Самият бизнес обаче настояваше да се продължат договарянията с „ Газпром “, тъй като от тях получаваме най-евтиният газ, има сигурност на доставките и така нататък А в този момент нямаме изясненост ще има ли газ, на каква цена ще пристигна, сподели Стойнев.

Бившият стопански министър опроверга слуховете, че имало депутати от Българска социалистическа партия, искащи да отидат с Кирил Петков в Украйна, само че соцлидерката Корнелия Нинова не ги пуснала. „ Българска социалистическа партия не е някакъв бодил, ние сме за спокойно решение на спора. Според мен там трябваше да отиде единствено министър председателят Кирил Петков “, сподели Стойнев.

Стойнев не отхвърли, само че и не удостовери, че левицата може да си тръгне от обединението, в случай че на 4 май Народното събрание реши да изпратим военна помощ на Украйна, а прикани за разсъдък.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР