Изненадах се от появата на Брендо. То е прекалено добре

...
Изненадах се от появата на Брендо. То е прекалено добре
Коментари Харесай

Ботьо Ботев за връщането на Брендо: Без протекциите на компетентни служби не може да стане

Изненадах се от появяването на Брендо. То е прекомерно добре премислено. В международен мащаб сходна история не е имало. Има някакво пояснение. Това съобщи криминалистът Ботьо Ботев в предаването " Здравей, България ".

Брендо е забавна персона в света на родилата се престъпност в България. Не съм контактувал директно с него, само че той се отличаваше доста, сподели още той.

" Ще ви опиша една история, доста малко хора знаят. Преди доста години бяха арестувани 6 тира с цигари. Тези цигари бяха прекарани към Казичене, барети ги пазеха. В една нощ тези 6 тира цигари изчезнаха, макар баретите. Как по този начин барети ще охраняват непрекъснато хранилища и цигарите ще изчезнат. Баретите имат шегаджийска теза, че са били приспани. Има доста любопитен факт - основният секретар е ходил при работещите по случая казвайки " не се старай толкоз по тази история ". Това идваше като история водена от Брендо ", описа криминалистът.По думите му цигарите са били хвърлени в морето към Дуранкулак.

Без интервенция и надзор на съответните служби - връщането на Брендо не може да стане. Без подкрепи на способени служби не може да стане. Нищо необичайно няма.Мислите ли че това е инцидентно решение на Брендо? Мислите ли че с това предаване не се цели нещо? Задържането му в Украйна инцидентно ли е? Защо беше пуснат? Има неясноти в дейностите на този човек. Решението Брендо да се прибере не е инцидентно, то е планувано. Неговото предаване е с избрана цел и тя ще стане ясна, безапелационен бе Ботьо Ботев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР