Трябва да се подходи много внимателно по отношение на професионалната

...
Трябва да се подходи много внимателно по отношение на професионалната
Коментари Харесай

Хора от министерството са натискани да работят за определени субекти по време на предстоящите избори

„ Трябва да се подходи доста деликатно във връзка с професионалната подготовка на хората, които ръководят тези съществени спортни структури. Но пък през вчерашния ден получих сигнал, че хора от управлението на тези структури са натискани да работят за избрани субекти по време на идните избори. Аз в никакъв случай не съм си разрешавала от това място по никакъв метод да прилепям нито спортни организации, нито търговски сдружения, нито други структури, които са ми били на послушание, и да бъдат ангажирани с политически процеси. Смятам това за доста нездравословно за самата институция и за резултатите “. Това съобщи служебният министър на спорта Весела Лечева пред „ 24 часа “ във връзка с рокадите подхванати в последните дни.

Относно миналата коалиция Лечева споделя, че без значение от резултатите на изборите, които са посочили този вид на ръководство е трябвало да се реши до къде могат да стигнат компромисите.

„ Лично аз считам, че в един избран миг Българска социалистическа партия трябваше да излезе от ръководството, да изтегли министрите си и да остане съдружен сътрудник, като гласоподава единствено тези решения в Народното събрание, които са от особена значимост за българските жители “, съобщи Лечева и добави, че „ този тежък и дълъг танц с „ Демократична България ” и с хора, които са те посочвали за огромното зло, няма по какъв начин да се разбере от нашите членове и симпатизанти “.

Тя добави, че изборните резултати демонстрират, че решенията които се взимат от това управление на Българска социалистическа партия са явен измерител.

„ Не е обикновено да протегнем съдружна ръка към наш идеологически съперник като Демократична България или към Политическа партия, които през акциите обвинявахме, че ни краде гласоподавателите, а да нападаме президента “, добави още Лечева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР