Трябва да се обединим и да спрем да се държим

...
Трябва да се обединим и да спрем да се държим
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Живеем в четири кризи едновременно

Трябва да се обединим и да спрем да се държим като деца – ти си изменник, той ми завижда. Това сподели в утринния блок на Нова тв депутатът от „ Изправи се БГ! Ние идваме!” Арман Бабикян.

Според него идващото държавно управление няма да е по-различно – ще има смяна с 1-2 депутата нагоре или надолу. „ Сега бива стопиран непрестанно инструментът, който прави промени – Народното събрание. Мислите ли, че тези записи /за полицейското насилие/ щяха да излязат, в случай че не бе той”, попита той.

Депутатът счита, че някои хора би трябвало да спрат да се наскърбяват.

„ Три пъти една и съща мотика ли да настъпим! Очевидно някой има интерес този инструмент да не работи. След три месеца отново ще сме в тази поза – днешната. Ще стоят и ще се чудят кой по кое време е обидил някого”, сподели той.

Логично е да вървят диалози за нов кабинет. „ Да забравим речника на дребните деца – „ предатели”, „ тези ни завиждат”… Преди няколко седмици всички бяха в конкуренция за властта, а в този момент са в конкуренция за съпротива. Трябва да се смирим и да си свършим работата, а не да се женим един за друг”, прикани той.

В момента в България има четири рецесии по едно и също време - политическа, икономическа, коронавирус и имигрантска. „ Не може в четири рецесии по едно и също време да движим. Трябва незабавна актуализация на бюджета другояче пенсионерите няма да си получат увеличението”, сподели Бабикян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР