Трябва да правим разлика между Путинландия и Русия. Това заяви

...
Трябва да правим разлика между Путинландия и Русия. Това заяви
Коментари Харесай

Разомагьосване на путинова Русия

Трябва да вършим разлика сред Путинландия и Русия. Това съобщи пред bTV Ивайло Цветков - Нойзи. Той е обезпокоен повече от Путин, в сравнение с от " Възраждане ", съобщи Нойзи в коментар за вчерашните и отбелязването на националния ни празник със снежни топки, крясъци оставка и освирквания от страна на " Възраждане " и определящи себе си като русофили.

За Украйна всеки би трябвало да направи своя цивилизован избор и да бъдем по-смирени, по думите му. Вътрешните разногласия у нас той дефинира като спор " кой открадна крушката в асансьора ". Според него Европа е била прекомерно добра с Путин. Тече разомагьосване на путинова Русия, съгласно Цветков.
 Бойко Ноев: Имаме потребност от незабавна депутинизация
Бойко Ноев: Имаме потребност от незабавна депутинизация

Путин желае да унищожи Украйна, а украинците бранят свободата си

Асен Григоров дефинира видяното на Шипка като грозни подиуми. Всичко можеше да бъде предотвратено, счита той. В момента светът е жестока сцена, стопанската система е обърната с краката нагоре, уточни Григоров. Той попита желаеме ли да свалим това държавно управление по време на война. Искаме ли сега да вършим избори, кой ще ръководи сега тази рецесия, недоумява той.
 Путин: Руските войски се борят героичен с неонацисти
Путин: Руските войски се борят героичен с неонацисти

Нашите хора подсигуряват сигурността на родината, интервенцията върви по проект

Срещу държавното управление се води целенасочена война, уверен е Григоров. Той е уверен, че руснаците желаят да оставят украинците без ток.

Виктор Димчев уточни, че и нощес министър председателят Кирил Петков е бил обруган в центъра на София. Той допусна, че Румен Радев е бил осведомен за провокациите на Шипка и по тази причина е предпочел. Димчев счита, че даже е предизвестил и Стефан Янев. Нас ни ръководи несъществуваща коалиция, счита той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР