Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия

...
Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия
Коментари Харесай

ПП след замразените преговори: Трябва да има баланс между дълголетието на една партия и ефективността от него

„ Трябва да има баланс сред дълголетието на една политическа партия и успеваемостта от това дългоденствие “, написаха в страницата във Facebook от „ Продължаваме промяната “.

Публикацията е съпроводена и с откъс от изявление на Кирил Петков по време на съвещанието на Националния съвет на Политическа партия:

„ Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме опция да променяме света “.

  Разпространеният от народния представител Радостин Василев запис  на съвещанието докара до смяна в хода на разговорите за кабинет сред водещите две сили.

Това се случва още преди вторият мандат да е връчен от президента Румен Радев. По време на конференция ГЕРБ и Мария Габриел оповестиха " замразяването " на договарянията за държавно управление с втория мандат на ПП-ДБ.

„ Това ни пристигна като гръм от ясно небе. Аз помислих, че някакви мерзавци са ги подслушвали “, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов

„ Преговорите могат да бъдат размразени. Извинението не е опрощение към мен, а към българските жители, администрация, учители и офицери. Уважението е към нашите сътрудници и жители. Това ще предопредели дали ще има топене “, разяснява Габриел.

„ Разговорите ще бъдат размразени, в случай че забележим предпочитание, каквото и „ Да, България “ съобщи – за експертно държавно управление “, акцентира ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР