Труп на мъж е открит край Нареченски бани. Има престъпление,

...
Труп на мъж е открит край Нареченски бани. Има престъпление,
Коментари Харесай

Извънредно: МВР с първи коментар след ликвидирането на софийски бизнесмен!

Труп на мъж е открит край Нареченски бани. Има закононарушение, има и арестуван. Това сподели шефът на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков, представен от " Фокус ". 

Повече детайлности ще бъдат оповестени на следващия ден в 11.00 часа, когато ще бъде даден брифинг. По мотив изтеклата импровизирано информация в някои медии той съобщи: „ Тази процедура би трябвало да се прекрати към този момент ”.

По неофициална информация трупът е на софийски предприемач, който е бил погубен нощес край Нареченски бани. Тялото му е било намерено в микроязовир по пътя за Пампорово.

Както " Петел "  съобщи, допуска се, че в основата на убийството са финансови недоразумения. Зверски убитият софийски предприемач е имал неуредени финансови връзки със съдружника си Севдалин Тотото. Сумата, която единият е дължал на другият не е била огромна, само че е била тематика на непрекъснати разногласия и кавги напоследък.

Снощи преди убийството е имало пикантен скандал и пердах. Имало е опит да се прикрие закононарушението, научи още медията ни. Именно по тази причина трупът е бил пренебрегнат в микроязовир.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР