Трудови посредници предлагат днес на открито консултации за безработни и

...
Трудови посредници предлагат днес на открито консултации за безработни и
Коментари Харесай

Трудови посредници консултират безработни на открито в центъра на Плевен

Трудови медиатори оферират през днешния ден навън съвещания за безработни и търсещи работа в центъра на Плевен. За задачата до Военния клуб на площад " Възраждане " е ситуирана шатра на Дирекция " Бюро по труда " (ДБТ) - Плевен.

Инициативата се организира в границите на осведомителната акция " Да работиш (е) крепко! " на Агенцията по заетостта. Тя се извършва по план " Готови за работа ", сподели Теодора Петрова, шеф отдел " Посреднически услуги " в ДБТ - Плевен.

Целта на днешното осведомително събитие е да достигнем по-близо до неактивните лица, които нито работят, нито учат, само че не са и регистрирани в Бюрото по труда. Искаме в една неофициална конюнктура, очи в очи, лице в лице, да им предоставим информация за услугите на Бюрото по труда, да ги срещнем с нашата активност и какво те могат да получат от нас, да им представим свободните работни места и в какви образования могат да бъдат включени, добави Петрова.

Покана за присъединяване в осведомителното събитие в Плевен е отправена към възпитаници, на които им следва да завършат междинното си обучение, както и към консуматори на услуги към центрове за настаняване от фамилен вид.

Следващото осведомително събитие, само че към този момент в по-голям мащаб и с музикална стратегия, ще се състои на 20 октомври, петък, от 11:00 часа пред читалище " Съгласие 1869 ", сподели още Петрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР