Трудно ми е да коментира ситуация, които според моите критерии

...
Трудно ми е да коментира ситуация, които според моите критерии
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Изборите чукат на вратата, трябва да бъде спряно свободното падане на страната

Трудно ми е да разяснява обстановка, които съгласно моите критерии граничи с патология. Такава оценка даде на четворната коалиция политическият психолог Антоанета Христова в ефира на Българска национална телевизия. Защото не може участниците в обединението да бъдат обединени по цели, полезности и общ проект за деяние, добави тя.

По думите й общият проект за деяние беше насипен, плод на тяхното пожелателно мислене, само че нямаше спор по тези смисли. От тогава се заложи невъзможността на тази групировка да съществува – тъй като при всяка сериозна точка, когато се сблъскат полезности и ползи, и те са диаметрално разнообразни, е обикновено турбуленциите да извърнат кораба, нагледно разказа обстановката Христова.

Теренът сподели, че 60% не излязоха да гласоподават, а останалите са разрушени сред политическите обединения. Мантрата, че всички са срещу Борисов завърши. Това, което държи другите хора в обединението дружно, са техните гласоподаватели. Темата „ Бойко Борисов “ е, че той се бори ГЕРБ да бъде първа политическа сила…Алтернативите сигурно ще се проявят, коства ми се, че изборите чукат на вратата. Защото действителността демонстрира този път и считам, че всички политически партии се готвят за него. Политическа партия са плашат от едни предварителни избори, тъй като поддръжката им понижава, по тази причина позволявам, че те ще стискат властта до дъно, до момента в който някой не ги напусни и това докара до разтрогне на обединението, предвижда политическият психолог.

В умозаключение тя показа, че съгласно нея изборите са закъснели, тъй като със всеки ден ние затъваме и падаме повече и повече. Всяка седмица се теглят пари, се създават кавги. А след едни нови избори картината ще бъде друга. Според нея в този момент лявото е празно, по тази причина и ген. Янев ще се опита да поеме лявата вълна. В същото време е доста значимо вълната от дясно да мисли по какъв начин да се сплоти. Ще се наложи още едни избори да има, с цел да спрем свободното рухване. Факт е, че хората търсят опция – и това е държавно управление на спасението, което да се образува въз основата на обединяване на повече политически сили, заключи Антоанета Христова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР