Трудно и доста грозно тръгна новият сезон на Бригада нов

...
Трудно и доста грозно тръгна новият сезон на Бригада нов
Коментари Харесай

Чудото се случи, единодушно одобрение за „Бригада нов дом“ – Снимки

Трудно и много грозно потегли новият сезон на „ Бригада нов дом “. Семейството, което бе показано бе залято от рецензии, грозни прилагателни, отвратителни изводи за това, кои са и по какъв начин се оправят с живота.

Но второто издание получи единствено позитивни мнения и чудото е, че няма нито един, който да откри неприятна дума, нито за самотната майка Надежда, нито пък за екипа, осъществяващ фантазията й.

Преди няколко години със заеми тя съумява да купи 100-годишно изоставено учебно заведение в окаяно положение. От тогава до през днешния ден тя се пробва със лични старания, работейки постоянно на седем места, да трансформира учебното заведение в дом за нея и 7-годишната й щерка Савана.

Вдъхновени, стимулирани и заредени от историята на Надежда и Савана, майсторите от „ Бригада Нов дом “ и водещата Мария Силвестър се заеха с работата по новия обект, който основен чорбаджия Калин Евтимов ще дефинира като „ най-мащабното нещо, правено в това предаване “.

Момчетата дадоха всичко от себе си и благодарение на другари и доброволци съумяха за малко време да подреден превъзходен дом за двете дами, притежаващ всичко належащо.

Мечтата на дребната Савана е да стане професионален футболист, по тази причина Мария й приготви трогателна изненада, в която присъединяване взе самият Димитър Бербатов.

Много позитивна сила изпратиха към фамилията и феновете.

Най-уникалният ви епизод!! Страхотно, с огромно ентусиазъм и наслада ме остави. Браво на бригадата, страхотни момчета, отлично на помощната бригада с пода, и те бяха доста зареждащи и готини

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР