Трудно е да се откажете от захарта, но ако го

...
Трудно е да се откажете от захарта, но ако го
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ни, когато спрем захарта

Трудно е да се откажете от захарта, само че в случай че го извършите - няма да съжалявате и момент, споделя съветският ендокринолог Татяна Бочарова. Много хора редовно употребяват непотребна захар, което води до проблеми със здравето и тежестта.

„ Глюкоза и положително въодушевление могат да се получат без захар: от зърнени храни, плодове и зеленчуци – естествени, а не консервирани ", добавя лекарят. Ако спрете захарта, ще видите първите резултати, а те могат да ви бъдат тласък да продължете да се храните по напълно нов метод.

В рамките на един ден след отхвърли от храносмилането и работата на червата ще се подобрят, а прочувственото положение очевидно ще се стабилизира. В рамките на една седмица положението на кожата ясно ще се усъвършенства, проблемите със съня, в случай че има такива, ще изчезнат. Тези процеси ще продължат да се развиват и през идващите дни, тъй че месец без захар несъмнено ще отстрани непотребните килограми, ще усъвършенства хормоните и имунитета, добавя ендокринологът.
свързани новини8405на 27.01.202138670на 16.06.2020
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР