Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща , тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Снимка: Getty Images

Научете:

Йордан Йовчев – първенец без корона . За Властелина на халките, каквото и да се напише, ще бъде малко. Един от най-грандиозните грабежи в цялата олимпийска история е с пловдивчанина в Атина 2004 . Йовчев е с 2 международни трофеи зад тила си и е безспорен любимец. Изиграва без неточност съчетанието си , само че това не е задоволително.



Халките треперят в ръцете на представителя на домакините Димостенис Тамбакос , а при приземяването гъркът прави крачка обратно – спомагателна неточност. Съдиите обаче невъзмутимо „ гилотинират” Йовчев и присъждат купата на Тамбакос. Оценката от 9,862 т. е с 12 хилядни повече от тази на българина .



Йовчев приема почтено шамара . Плаче от обезсърчение, само че намира сили да поздрави спечелилия. Легендата Юри Кеки обаче, прави невиждан жест на почетната стълбичка. Двукратният олимпийски първенец, който е трети във финала, пред целия свят подвига ръката на Йовчев по време на награждаването и по този начин демонстрира, че за него той е същинският първенец . През това време гърците сепнато извръщат погледи.

Прочетете:

Днес ви предлагаме дебютната публикация от поредицата на спортната редакция на bTV „ Анатомия на шампиона”, отдадена на плувеца Антъни Иванов и с създател Цветан Баяслиев . „ Доскоро Антъни минаваше за детето-чудо в басейна, само че истината е, че детето към този момент порасна . Не постепенно и бавно, а като че ли за минути и часове.” Вълнуващата история на гения от Велико Търново ви чака тук:
Анатомия на първенеца: Антъни Иванов (ВИДЕО) Как момчето от Велико Търново се трансформира в съвършена машина за плуване
Забавлявайте се в интернет:

Как тренира в домашни условия мексиканският вратар Мануел Лахуд по време на обществена изолираност ? Със сигурност не му липсва креативнтост, а видеото му влезе в полезрението на публицистите от „ Скай Спортс”, които побързаха да го качат в формалния профил на медията в Инстаграм.
Вижте тази обява в Instagram.
WFH as a 'keeper in the year 3020

Публикация, споделена от Sky Sports (@skysports) на Апр 21, 2020 в 9:01 PDT

Тествайте знанията си:

Вие сте разпален почитател на футбола? Мислите, че познавате историята на международните шампионати ? Нека да забележим дали е по този начин!

Снимка: Getty Images

Кой футболист е вкарал най-вече голове на международни шампионати в историята на всички мондиали? Гласувай Резултати

Гледайте:

Днес на вашето внимание ви предлагаме трогателната история на един от най-големите български боксьори – Тончо Тончев . Треньорски гаф го лишава от олимпийската купа в Атланта 1996 , а през днешния ден смелото сърце от кръга има друга виновна задача в живота, само че тя не е обвързвана със спорта – да пази 200 декара слънчеви акумулатори . Припомнете си една вълнуваща среща – тази на репортера на спортната редакция на bTV Димитър Тасев с тогавашния интерконтинентален първенец при експертите на WBA и WBC.
Треньорски гаф с цената на олимпийска купа (ВИДЕО) Тончо Тончев губи златото в Атланта поради грандиозна неточност на българския щаб
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР