Тройно е скочило търсенето на фалшиви зелени сертификати в Пловдивско

...
Тройно е скочило търсенето на фалшиви зелени сертификати в Пловдивско
Коментари Харесай

Бум на фалшивите зелени сертификати в Пловдивско за празници...

Тройно е скочило търсенето на подправени зелени документи в Пловдивско за коледно-новогодишните празници, научи " Марица ". В средата на декември е регистриран взрив по продадени ментета. Хората са търсили неистинен документ по няколко аргументи - за нетрадиционен подарък, за пътешестване и за умерено празнуване в кръчми и заведения за хранене, споделят информатори на медията ни.

Има и случаи на декларирани, само че отказани след това имитации, защото клиентът се разболял от ковид и по този начин или другояче след преболедуване ще се снабди с документ.

Цената на ментетата варира сред 200 и 500 лева, според от бързината, с която са нужни. При ново стягане на ограниченията поради " Омикрон " обаче фалшификатите ще нарастнат, тъй като търсенето ще се усили още, разясняват информаторите на " Марица ".

Клиентите са удовлетворени, защото документът не се ревизира от А до Я за меродавност, а в множеството случай му се " хвърля " един взор от чиновници на съответното заведение, мол или различен търговски обект, изискващ подобен документ.

Свързани вести 250 души от чужбина с подправени зелени документи, издадени в Асеновград и Раковски Сертификати чартърен за 8 декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР