Тролската фабрика на ДБ е с най-сериозни метастази, затова и

...
Тролската фабрика на ДБ е с най-сериозни метастази, затова и
Коментари Харесай

Тролската фабрика на ДБ е с най-сериозни метастази, затова и мишена на сините са основно социалките

Тролската фабрика на Демократична България е с най-сериозни метастази, по тази причина и цел на сините са главно социалките. Изтъркани мръснишки номера от трагикомичната „ смяна ” – повече от месец тролските заводи на ПП-ДБ бълват плюнки против ГЕРБ, некоалиционния им сътрудник в сглобката, до момента в който наглите им водачи се пазарят за постове, министерски кресла и лидерски позиции в възможното продължение на ротационния кабинет.
Политолог от десния бранш, поискал анонмност, насочил Narod.bg към обществените мрежи, където добре платените десни тролове подлагат на унищожителна рецензия всяка дума, изказана от по този начин (не)желания сътрудник ГЕРБ, без който не могат да сформират кабинет, заради което водачите от тв приемника не смеят и дума срещу да обелят.

Тролската фабрика на „ Демократична България ” е с най-сериозни метастази, по тази причина и цел на сините са главно социалките, където най-активни са младежите, което проличава от колосалните суми, изхарчените публично за фейсбук постове на последните парламентарни избори през април 2023-а. За размера на неофициалните можем единствено да гадаем.

 Тролската фабрика на Демократична България е с най-сериозни метастази, по тази причина и цел на сините са главно социалките

 Тролската фабрика на Демократична България е с най-сериозни метастази, по тази причина и цел на сините са главно социалките Снимка: Narod.bg

Хрисимите, та чак залупени ПП-ДБ от дребния екран са напълно други във фейсбук,

където наливат стотици хиляди евро за рекламиране на глуповати дописки с обединението в заглавие.
Сред триковете на пепейците е да купуват огромни фейсбук групи, които след това преименуват, да вземем за пример „ Вън мутрите от политиката ” внезапно стана „ ППДБ ” с подготвени близо 50 000 членове.
Така за всеобщия консуматор наподобява, че новата група на пишман политиците бързо е събрала хиляди членове, значи доста хора несъмнено ги харесват… Което е следващата плоска неистина с клеймото на Политическа партия.

 

Източник: Narod.bg

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР