Трогателна история от София, която завършва с апел, докосна десетки

...
Трогателна история от София, която завършва с апел, докосна десетки
Коментари Харесай

Зов за помощ: Пенсионерка продава цветя нощем за да гледа внучето, моли за одеяло СНИМКА

Трогателна история от София, която приключва с зов, докосна десетки консуматори в мрежата. Възрастна жена продава цвята на улицата в студа, с цел да изгледа внучето си, оповестяват от.

Младеж и приятелката му купуват множеството цветя, с цел да й оказват помощ, а дамата помолила само за едно одеяло, с цел да продава в студените нощи.

Ангел Павлов моли, в случай че някой има опция и предпочитание, дано да си купи цвете. Дори и едно.

Вижте описа му:

"Вчера с приятелката ми минахме около Аванти до метростанция Надежда на бул. "Ломско Шосе " и видяхме тази стара жена, която продаваше цветя на дъжда на алегорична цена. Спряхме и купихме, множеството цветя. Поговорихме си много с нея и ни сподели, че продава цветята, тъй като има внуче, което е 8 ми клас и няма с какво да го устоя и го гледа сама.

С парите, които изкарва от цветята му купува дрешки, учебници и храна, с цел да може да изучи. След като я питахме от какво има потребност, ни помоли да и занесем едно топло одеяло, с цел да се завива нощно време, че и било студено... Нека всеки, който има някаква опция да отиде и да си вземе едно цветенце. ", моли Ангел..

По думите му дамата продава чак след 19:00 часа.

"Хора дано бъдем малко по положителни и да имаме вяра в добротата. ", приключва младежът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР