Триумфът на Ливърпул в Шампионската лига е на път да

...
Триумфът на Ливърпул в Шампионската лига е на път да
Коментари Харесай

Вдигат двойно заплатата на Клоп

Триумфът на " Ливърпул " в Шампионската лига е на път да бетонира на " Анфийлд " основния провинен за " алената " наслада - мениджърa Юрген Клоп.
Над половин милион души честваха Шестата (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) "Червен " церемониал по улиците на Ливърпул
Ръководството на клуба ще предложи нов контракт на германеца. Настоящият изтича през 2022-а година, а към него има уговорка за откупуване в размер на 36 милиона евро.

Снимка: Getty Images

Според английските медии, новата заплата на Клоп ще надвишава 15 милиона евро, което ще го трансформира в един от най-скъпоплатените треньори в света. В момента годишното му заплащане възлиза на съвсем 8 млн. евро.
Успях, тате. Аз съумях! (ВИДЕО) Моментът, който трогна целия свят
Германецът дойде на " Анфийлд " в края на 2015 година, а последният сезон е най-успешният на мърсисайдци под негово управление. Тимът събра впечатляващите 97 точки в Англия и до последния кръг се бореше за купата, която в последна сметка бе извоювана единствено с точка повече от " Манчестър Сити ".
Клоп възпя Шестата по време на изявление (ВИДЕО) Това ли е новият рефрен на "Ливърпул "?
След изгубения край в Шампионската лига предходната година, през тази футболистите на отбора сътвориха един от най-феноменалните обрати в историята на шампионата. След като изгубиха с 0:3 от " Барселона " в първия мач от полуфиналите, в реванша на " Анфийлд " те завоюваха с 4:0 и по този начин си подсигуряваха място в борбата за трофея и след това я завоюваха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР