Трио от Асеновец 2005 попадна в списъка на старши треньора

...
Трио от Асеновец 2005 попадна в списъка на старши треньора
Коментари Харесай

Трио от Асеновец 2005 на баскетболен лагер в Айтос

Трио от Асеновец 2005 попадна в листата на старши треньора на района Таня Гатева от Берое Стара Загора и помощничките ѝ Жанета Жельова-Костова от Черноморец 2014 и Анел Рафет от Айтос за районния лагер за девойки от Зони Родопи и Загоре, родени 2006. В Айтос ще се съберат 14 девойки за тренировки сред 12 и 14 март.

Асеновградчанките Денислава Димитрова, Стефания Стефанова и Ивайла Делчева (с треньор Диян Гочев) са в листата. Там е и някогашната им съотборничка Гергана Маданкова, която към този момент се състезава за Берое (Стара Загора).

Инициативата е част от новата стратегия на БФБаскетбол за подготовка за европейските шампионати за подрастващи през 2023 година и част от плана на родната федерация по програмата на ФИБА за развиване Youth Development Fund (YDF). Предстоят сходни лагери и за момчетата в останалите райони на страната.

Поканени за присъединяване са следните състезателки:

Денислава Димитрова, Стефания Стефанова и Ивайла Делчева (Асеновец 2005), Димана Костова, Рада Тишева, Мария Томова, Дея Стойкова, Ния Тончева, Мартина Няголова и Пламена Колева (Черноморец 2014 Бургас), Гергана Маданкова, Иванина Славова (Берое Стара Загора), Жулияна Парушева и Боряна Николова (Вихър Айтос).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР