Тримата задържани инфлуенсъри, които организираха публично унижение на момче със

...
Тримата задържани инфлуенсъри, които организираха публично унижение на момче със
Коментари Харесай

Емили, Чеченеца, и Куката остават за постоянно в ареста СНИМКИ

Тримата арестувани инфлуенсъри, които проведоха обществено оскърбление на момче със специфични просветителни потребности,  остават в ареста. Това реши преди минути Районният съд в Пловдив. Те застанаха пред магистратите с искане за по-лека мярка, но  такава обаче не получиха. 

Нова версия за гаврата с момче със специфични просветителни потребности стартира през днешния ден в правосъдна зала Тодор Огнянов - Куката, съобщи. „ Докато пътувах с Емили тя ми показа, че Стоян Карапанов ѝ звънял, като я е заплашил, че ще я залее с киселина, в случай че не каже, че аз съм го измислил това. Била е подложена на напън, с цел да ме натопи. Когато бяхме в мола “горкото момче ”, както го наричате си направи в тоалетната една линия амфетамин “, съобщи пред магистратите Куката. Въобще обаче не стана ясно кой е индивидът, чието име се забърква в грозната история.



Прокурорът по делото изиска най-тежката мярка за неотклонение за тримата участници в скандалния клип, на който се вижда по какъв начин момче със СОП е водено на каишка като куче от обвинените, и му се дават команди „ лай “, „ донеси “ и така нататък Според държавното обвиняване, в случай че бъдат пуснати от ареста, те може да извършат друго закононарушение, а Емили даже да се укрие. Обвинението им е за безчинство, а не за насила и по тази причина съгласно прокурора оправданията, които тримата употребяват - че детето е желало единствено и не е било насила да взе участие в клипа, е безпричинно. По думите му стана ясно още, че 20-годишният е бил издирван и убеждавано за този клип целеустремено. Прокурорът добави още, че не е търсено единодушието на унизеното момче, клипът да се разгласява в обществените мрежи.  По време на съвещанието стана ясно, че от през вчерашния ден в Района прокуратура са постъпили редица гневни сигнали по отношение на тримата инфлуенсъри. Държавното обвиняване сподели, че те са известни с неуместни клипове, в които се стрелят, натикват се в коли, гонят се, в опит да опише безумните прояви на тримата герои.

Адвокатът на 21-годишния Данаил Йорданов – Емили показа ТЕЛК-ово решение, само че не стана ясна каква е диагнозата на Тротинетката. Този факт е извънредно неочакван, поради че транджендърката закупи известност със склонността си към рисково каране на тротинетки и по нищо не проличава физическото ѝ здраве да е нежно. Защитата на 34-годишния Тодор Огнянов – Куката в лицето на Георги Кутриянски съобщи, че най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е нецелесъобразна и незаконосъобразна, както и че в съответния случай не е нужна такава, тъй като тя се взима при извънредно тежки случаи.



Той изиска клиентът му са бъде пуснат под гаранция или подписка. “Ако някой от тях беше вързан, щеше ли да има безчинство или не? Безспорен е фактът, че не е имало насила и принуждение ”, посочи още юрист Кутрянски. Според юриста не са нужни такива показни арестувания в този случай.  “Всички вършим разлика от клипове, в които се изявяваш като мафиот или в действителност си подобен ”, добави Кутриянски. Според юриста това да се стремиш към популярност не е закононарушение.  Такива бяха и тезите на останалите бранители.

Държавното обвиняване още веднъж загатна, че Чеченеца е съден за обир, Тошо Куката в границите на две години е осъждан 7 пъти за 3 грабежа, една кражба, закана за ликвидиране и лека телесна щета по хулигански подбуди. И двамата са оправдани. 

Решението на Районен съд не е дефинитивно и предстои на обжалване. 



Жената на Чеченеца с първи коментар за бруталния клип в пловдивски мол????
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР